NEst TV Channel | Homepage

Angela Furtună lansează cartea „Post-hipnotice”

Comentarii 🕔18.sept. 2014

Scriitoarea Angela Furtună va lansa cea mai recentă carte a sa „Post-hipnotice”, în cadrul Festivalului Folkever, ce va avea loc în Rădăuţi, vineri 19 septembrie, de la ora 13:00, dar şi în Siret, în intervalul 19-21 septembrie.

Cu acest prilej, scriitoarea va vorbi şi despre noua direcţie literară propusă în literatura română de acest amplu volum: post-hipnotismul. Lansarea va avea loc în cadrul secţiunii de Literatură ce se va desfăşura începând cu ora 13:00, vineri, 19 septembrie, la Galeriile de Artă din Rădăuţi. La eveniment vor participa scriitorii Paul Gorban, Florin Onică, Lia Faur, Manon Pițu, Vlad A. Gheorghiu, precum şi alţi oameni de cultură, elite locale şi naţionale. Programul complet al zilei de vineri include o largă paletă de evenimente culturale.

De la ora 10:00, va avea loc deschiderea oficială a proiectului Folkever, la Casa de Cultură Siret, urmată de conferinţa „Folkever, pilon al culturii în Bucovina ”. La ora 13:00, la Galeriile de Artă Rădăuți, vor avea loc expoziții și lansări de carte, fotografie (Sorin Onișor, Ionel Onofraș), sculptură (Andrei Alupoaie), grafică (Emil Toma Morariu), literatură (Angela Furtună, Paul Gorban, Florin Onică, Lia Faur, Manon Pițu, Vlad A. Gheorghiu), caligrafie (Adrian Clucencu). La ora 16:00 este programat un concert de chitară clasică (Eugen Toboș), la Templul Evreiesc Rădăuți. Tot vineri, de la ora 20:00, la Casa de Cultură Rădăuți este programat un concert folk, susţinut de artiştii Maria Gheorghiu, Mihai Boicu, Trupa Icarus, Sandu Aristin Cupcea.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Articole recente