Iulius Mall Suceava și-a desemnat următoarea „Cover girl”

Sâmbătă, 8 noiembrie, bucovinenii au sărbătorit frumuseţea la Iulius Mall Suceava, bucurându-se de nenumărate surprize oferite de îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber. Noua „Cover Girl” Iulius Mall Suceava este Loredana Bîrzu. Tânăra de 18 ani a cucerit publicul cu şarmul său şi a câştigat marele premiu. În concursul „Be the Next Cover Girl”, desfăşurat pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, s-au înscris peste 40 de frumuseţi bucovinene. Cinci dintre acestea, selectate cu sprijinul creatorului de modă Cătălin Botezatu, au intrat în cursa pentru a fi imaginea următoarei campanii Iulius Mall Suceava. Cu un buget fix, cele cinci tinere au făcut cumpărături în magazinele Iulius Mall, iar câştigătoare a fost cea care a primit cele mai multe aplauze la defilarea pe podium. Pe lângă mult râvnitul titlu, Loredana Bîrzu a fost premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshooting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan.

Publicul sucevean a avut parte şi de un spectacol cu adevărat deosebit. Colecţia haute couture semnată de Cătălin Botezatu, care a făcut furori pe marile podiumuri internaţionale, a fost prezentată şi iubitorilor de frumos prezenţi în Iulius Mall. Rafinament, croieli speciale şi materiale fine au definit rochiile de seară ce poartă amprenta renumitului designer. În deschiderea fashion show-ului, pe catwalk au fost noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall Suceava. Un moment aşteptat de suceveni a fost şi concertul Andreei Bănică. Artista a creat o atmosferă aparte, interpretând hiturile sale.

Un punct de atracţie a fost expoziţia „Beautiful Yesterday”, care le-a oferit clienţilor Iulius Mall Suceava prilejul de a admira pălării vintage unice. Peste 80 de modele impresionante au putut fi probate de doamnele şi domnişoarele pasionate de accesoriile cu patina timpului. Cea mai veche pălărie a fost o bonetă din 1810, căreia i s-au alăturat alte piese de colecţie din secolul XIX, cele cu boruri largi şi pene de struţ reprezentând „La Belle Epoque”, cele cu extravagante cloşuri din anii interbelici, cele avangardiste din anii ’40 şi cele înflorate din anii ’50. Expoziţia aparţine Ralucăi Alexandru, designer colecţionar de pălării.

Iulius Mall Suceava 01 Iulius Mall Suceava 02 Iulius Mall Suceava 03 Loredana Bîrzu - Cover Girl Iulius Mall Suceava

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email