NEst-TV Channel | Homepage

Iulius Mall Suceava și-a desemnat următoarea „Cover girl”

Comentarii 🕔11.nov. 2014

Căutările frumoasei domnişoare care va fi imaginea Iulius Mall Suceava s-au încheiat. Într-un show la care invitaţi speciali au fost designerul Cătălin Botezatu şi cântăreaţa Andreea Bănică s-a desemnat următoarea „Cover Girl”. Prezentare de modă haute couture, concurs beauty, expoziţie inedită de pălării vintage şi concert live au fost ingredientele unei seri de poveste.

Sâmbătă, 8 noiembrie, bucovinenii au sărbătorit frumuseţea la Iulius Mall Suceava, bucurându-se de nenumărate surprize oferite de îndrăgita destinaţie de petrecere a timpului liber. Noua „Cover Girl” Iulius Mall Suceava este Loredana Bîrzu. Tânăra de 18 ani a cucerit publicul cu şarmul său şi a câştigat marele premiu. În concursul „Be the Next Cover Girl”, desfăşurat pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, s-au înscris peste 40 de frumuseţi bucovinene. Cinci dintre acestea, selectate cu sprijinul creatorului de modă Cătălin Botezatu, au intrat în cursa pentru a fi imaginea următoarei campanii Iulius Mall Suceava. Cu un buget fix, cele cinci tinere au făcut cumpărături în magazinele Iulius Mall, iar câştigătoare a fost cea care a primit cele mai multe aplauze la defilarea pe podium. Pe lângă mult râvnitul titlu, Loredana Bîrzu a fost premiată cu o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro, un makeover complet şi un photoshooting profesionist cu fotograful Ovidiu Leşan.

Publicul sucevean a avut parte şi de un spectacol cu adevărat deosebit. Colecţia haute couture semnată de Cătălin Botezatu, care a făcut furori pe marile podiumuri internaţionale, a fost prezentată şi iubitorilor de frumos prezenţi în Iulius Mall. Rafinament, croieli speciale şi materiale fine au definit rochiile de seară ce poartă amprenta renumitului designer. În deschiderea fashion show-ului, pe catwalk au fost noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall Suceava. Un moment aşteptat de suceveni a fost şi concertul Andreei Bănică. Artista a creat o atmosferă aparte, interpretând hiturile sale.

Un punct de atracţie a fost expoziţia „Beautiful Yesterday”, care le-a oferit clienţilor Iulius Mall Suceava prilejul de a admira pălării vintage unice. Peste 80 de modele impresionante au putut fi probate de doamnele şi domnişoarele pasionate de accesoriile cu patina timpului. Cea mai veche pălărie a fost o bonetă din 1810, căreia i s-au alăturat alte piese de colecţie din secolul XIX, cele cu boruri largi şi pene de struţ reprezentând „La Belle Epoque”, cele cu extravagante cloşuri din anii interbelici, cele avangardiste din anii ’40 şi cele înflorate din anii ’50. Expoziţia aparţine Ralucăi Alexandru, designer colecţionar de pălării.

Iulius Mall Suceava 01 Iulius Mall Suceava 02 Iulius Mall Suceava 03 Loredana Bîrzu - Cover Girl Iulius Mall Suceava

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Facebook

SEPTEMBRIE 2022

Comunicat de presă finalizare proiect POC

„Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Bogdan Vodă” Rădăuți de a desfășura activități didactice în mediul on-line prin achiziția de echipamente/dispozitive electronice”

Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data 23.09.2021 proiectul „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Bogdan Vodă” Rădăuți de a desfășura activități didactice în mediul on-line prin achiziția de echipamente/dispozitive electronice", Cod SMIS 2014+ 144353, cofinanțat prin AM POC/OIPSI în baza contractului de finanțare nr. 404/233t/23.09.2021, încheiat între Autoritatea Pentru Digitalizarea României în calitate de Organism Intermediar prin Programul Operațional Competitivitate în numele și pentru Ministerul Investițiilor si Proiectelor Euro-pene (MIPE) și Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți.

Proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020 prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, Axa prioritară 2 - Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2c. - Con-solidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Obiectiv Specific OS 2.4 - Creșterea gradului de utilizare a Internetului, Acțiunea 2.3.3 - Îm-bunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-in-cluziune, e-sănătate și e-cultură - SECŢIUNEA E-EDUCAŢIE.

Obiectivul general al proiectului: desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronaviru-sul SARS-COV-2, pentru a evita o creștere rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice.

Obiectivele specifice ale proiectului (rezultate așteptate):

Dotarea Școlii Gimnaziale „Bogdan Vodă” Rădăuți, cu echipamente de tipul tabletelor școlare si a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-COV-2.

Valoarea totală a proiectului este de 1.267.957,85 lei cu TVA, din care:

• Valoarea totală eligibilă a proiectului: 1.213.457,85 lei

• Valoarea eligibilă nerambursabilă: 1.213.457,85 lei (Valoare FEDR = 1.031.439,17 lei, Valoare BS = 182.018,68 lei)

• Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 0,00 lei

• Valoarea neeligibilă a proiectului: 54.500 lei

Proiectul se implementează de către beneficiarul Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți reprezentată legal de către director Munteanu Radu Gheorghe.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni.

Date de Contact:

Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți,

Sediul: Rădăuți, str. Eudoxiu Hurmuzachi nr. 7, judeţul Suceava,

Tel:. 0230561161, E-mail: sc_bogdanvoda@yahoo.com

Iunie 2022

Comunicat de presă începere proiect POIM

„Consolidarea capacitatii Scolii Gimnaziale „Iulian Vesper” Horodnic de Sus, jud. Suceava, in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARS-COV-2”

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IULIAN VESPER” HORODNIC DE SUS, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data 18.05.2022 proiectul „Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Iulian Vesper” Horodnic de Sus, jud. Suceava, in vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2", Cod SMIS 2014+ 149821, cofinanțat prin AM POIM în baza contractului de finanțare nr. 1442/ 18.05.2022 încheiat între Ministerul Investițiilor si Proiectelor Europene (MIPE) și Școala Gimnazială „Iulian Vesper” Horodnic de Sus.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară - Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU.

Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea capacității de reacție a unităților de învățământ de stat la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-COV-2. Limitarea răspândirii virusului, precum și a efectelor acestuia asupra populației, poate fi realizată prin asigurarea disponibilității echipamentelor/dispozitivelor de protecție medicală și asigurarea condițiilor igienico-sanitare minime necesare, astfel încât se impune dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ de stat în vederea atingerii următorului rezultat de program: „Capacitate adecvată de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară și/sau universitară”. Prin urmare, proiectul va contribui indirect la atingerea indicatorului de rezultat al programului prin dotarea unităților de învățământ de stat din comună cu echipamente/ dispozitive de protecție medicală și de asigurare a condițiilor igienico-sanitare minime necesare, în vederea limitării numărului potențial de cazuri de infecție care ar trebui tratate în sistemul public de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului (rezultate așteptate):

Asigurarea dotărilor cu echipamente de protecție/ dispozitive medicale a unităților de învățământ din comuna Horodnic de Sus în contextul gestionării crizei COVID-19

Valoarea totală a proiectului este de 860.443,12  lei cu TVA, din care:

• Valoarea totală eligibilă a proiectului: 855.921,12  lei

• Valoarea eligibilă nerambursabilă: 855.921,12 lei

• Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 0,00 lei

• Valoarea neeligibilă a proiectului: 4.522,00 lei

Proiectul se implementează de către beneficiarul ȘCOALA GIMNAZIALĂ "IULIAN VESPER" HORODNIC DE SUS, reprezentată legal de către Ciprian Scripcariu - Director.

Perioada de implementare a proiectului este de 22 luni (01.03.2022 – 31.12.2023).

Date de Contact:

ȘCOALA GIMNAZIALĂ "IULIAN VESPER" HORODNIC DE SUS

Sediul: comuna Horodnic de Sus, strada - nr. 1434, judetul Suceava

Tel:. 0230415109, E-mail: horodnicsus1@yahoo.com