Ion Lungu

După o perioadă lungă în care sucevenii au tânjit la activități care există deja în mai toate orașele care se respectă, să nu mai vorbim despre cele care sunt și centre universitare, precum Suceava, administrația locală, condusă de primarul Ion Lungu, a anunțat faptul că până la sfârșitul anului vom avea cinematograf.

Bineînțeles, promisiunea a mai fost făcută de câteva ori în anii trecuți, iar de fiecare dată proiectele au fost sortite eșecului. În acest an, sperăm, lucrurile se vor schimba, și asta pentru că sunt mai multe promisiuni, printre care și realizarea multiplexului de la Iulius Mall. Acest lucru probabil ne face să credem mai mult în inaugurarea măcar a unui cinematograf până la finalul anului, deoarece, în cazul în care municipalitatea nu-l va finaliza pe cel de la Centrul Cultural Bucovina, măcar mall-ul se va ține de cuvânt. Iar tinerii vor lua cu asalt sălile de proiecție a filmelor, așa cum fac acum cu cinematograful de la Botoșani.

Pentru faptul că își dă silința ca promisiunea realizării unui cinematograf 3D în Suceava să se realizeze, primarul munciipiului Suceava, Ion Lungu, este nominalizat de redacția televiziunii noastre CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email