Iohannis IGNORĂ județul Suceava

Scorul de la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale ar fi trebuit să îi dea de gândit lui Klaus Iohannis și echipei de campanie, în mod special sucevenilor care fac parte din conducerea națională a partidului. Înțelegem faptul că Gheorghe Flutur este un orator foarte bun, însă intenția lui de a crește notorietatea candidatului este în van, având în vedere faptul că Iohannis nu a reușit să convingă electoratul sucevean de abilitățile lui. Mai mult, Iohannis nu cunoaște problemele și proiectele județului Suceava, neavând o strategie clară nici la nivel de țară, dapăi la nivel de județe. Nu că ar fi în atribuțiile unui președinte, însă importanța cunoașterii tuturor zonelor, nevoilor și priorităților României este un must have pentru cineva care își dorește cea mai înaltă funcție în Stat.

Sunt foarte mulți suceveni care și-au exprimat aprecierea față de Klauss Iohannis, față de reușita acestuia de a schimba soarta municipiului Sibiu, față de faptul că a transformat administrația locală într-una foarte performantă, fără rată de șomaj, însă în egală măsură, toți aceștia au fost de părere că această „pălărie” este mult prea mare pentru Klaus Iohannis. Lucrurile s-au mai lămurit puțin și în momentul în care apartenența dreptei s-a dovedit a fi în continuare legată de Traian Băsescu, prin toate înțelegerile politice făcute înainte și după primul tur de scrutin al alegerilor. Mai mult, Suceava are nevoie de un președinte care să susțină Guvernul, tocmai pentru a se putea dezvolta o industrie necesară la nivel de țară, tocmai pentru a-i putea susține pe producătorii locali. Ori, în condițiile în care nevoile țării nu sunt cunoscute, necesitățile sucevenilor nu sunt priorități, iar politica dusă este una egoistă, șantajistă și în continuarea regimului Băsist de care românii s-au săturat, ba chiar au ieșit în stradă pentru a-l da jos, cum ar putea Klaus Iohannis să le dea sucevenilor o șansă de dezvoltare?

Iohannis a fost zgârcit și la vizite în județul Suceava. A venit la o lansare oficială, organizată binișor de liderii locali, însă s-a grăbit și atunci să plece. A mai venit apoi în 4 comune, amintim aici și de Fălticeni sau Câmpulung Moldovenesc, unde a fost întâmpinat aproape exclusiv de membri de partid. Ce nu a înțeles Iohannis este că la Suceava are o echipă care nu se înțelege, o echipă care nici măcar nu se suportă, o echipă care s-a „spurcat” în public, iar acum s-au unit pentru a-l sprijini. Oamenii văd și nu uită. Sucevenii văd că în continuare există tensiune între liderii locali ai dreptei, sucevenii știu că intereselor lor nu sunt aceleași cu interesele voastre. Sucevenii vor un trai mai bun pentru toți, nu doar pentru o parte, sucevenii vor să nu mai fie ignorați, ca și cum ar fi o cantitate neglijabilă.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email