Ioan Bălan

Pentru că ne aflăm în luna surprizelor și pentru că această perioadă ne face să uităm mai mult de necazuri și să ne gândim mai mult la aproapele nostru, rubrica de astăzi CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este dedicată politicianului care în fiecare an se gândește la copii, iar de Moș Nicolae îi răsfață cu dulciuri și concerte.

Este vorba de deputatul PNL Ioan Bălan, care și în acest an a organizat două petreceri importante de Moș Nicolae pentru copiii din municipiul Suceava. Una în cartierul Burdujeni, iar a doua în centrul municipiului, lângă sediul PNL. Chiar dacă de la an la an alianțele politice se schimbă, chiar dacă de la o săptămână la alta există replici dure între politicienii din județul Suceava, unul dintre puținii oameni care nu a uitat niciodată de copii este deputatul Ioan Bălan, cel care în fiecare an, la începutul lunii decembrie, marchează sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae cu o surpriză de proporții pentru cei mici. Astfel, în fața cabinetului său parlamentar din cartierul Burdujeni, în fiecare zi de 5 a lunii decembrie o scenă plină de artiști locali încântă spiritele pe străzile Sucevei, iar copiii stau cuminți la rând pentru a-și primi cadoul de Moș Nicolae. Mai nou, Ioan Bălan repetă evenimentul în ziua de 6 decembrie și în cunoscutul parc „Trei Bărboși”, în imediata apropiere a sediului Organizației Municipale a PNL, acolo unde cântecele de iarnă răsună pe străzi, iar copiii, alături de părinți, se bucură de micile suprize pregătite de echipa Partidului Național Liberal Suceava.

Pentru faptul că în fiecare an Ioan Bălan le aduce un zâmbet pe buze copiilor cu ocazia începutului lunii cadourilor, redacția SuceavaL!VE îl nominalizează pe deputatul Bălan CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email