NEst TV Channel | Homepage

Cursuri de limbă și cultură la USV

Comentarii 🕔08.sept. 2014

Centrul de Limbi și Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM, din cadrul USV, organizează o nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbă, cultură şi civilizaţie.

Între 01 și 30 septembrie, CLCSSL organizează o nouă sesiune de înscrieri pentru anul 2014-2015 la cursuri de limbă, cultură şi civilizaţie, în vederea obținerii certificatului de competenţe lingvistice pentru toate nivelurile, la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă și poloneză.

Tot aici se pot obține certificate internaţionale de competenţe lingvistice pentru Engleză – Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS). Tot la CLCSSL sunt organizate cursuri pentru limba franceză, germană și chineză, care se desfășoară în regim gratuit.

La USV sunt așteptați cei care doresc să învețe limba engleză pentru mediul de afaceri (condiție de înscriere: nivelul minim de limbă necesar e cel intermediar, respectiv B1 sau B2) și cei care ar vrea să aprofundeze cursuri de cultură şi civilizaţie britanică, americană, canadiană, franceză, belgiană, germană, austriacă, chineză, japoneză, rusă, poloneză (cu eliberare de certificat).

Cursurile au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind minim 15 şi maxim 30 de cursanţi.

Valoarea taxei este de 480 RON pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce la 280 RON pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV (anexare adeverinţă la formular de înscriere) și la 380 RON pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri (anexare adeverinţă la formular de înscriere).

Înscrierile se fac în intervalul menționat mai sus, între orele 14.00-18.00, de luni până vineri, în sala A040, pe baza completării unui formular. Detalii la tel. 0745 168121 sau 0723 014288.

Centrul de Limbi şi Culturi Străine SYNERGIA LINGUARUM (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine, a fost înfiinţat în 2013 .

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Articole recente