Crăciun fericit TUTUROR

Este, probabil, cea mai iubita perioadă din an pentru cei mai mulți dintre oameni. Familiile se reunesc, masa este plină, cadourile nu întârzie să apară, toate greutățile parcă dispar. Colindătorii ne fac seara mai fericită, totul este parcă perfect. Astăzi nu le voi ura sărbători fericite acelora care se regăsesc în descrierea de mai sus.

Acum vreau să le dăruiesc un gram de atenție acelora care nu pot avea cele mai fericite sărbători. Și asta pentru că au trecut prin evenimente nedorite de nimeni chiar înainte de cea mai frumoasă perioadă a acestui an. Vreau să le urez sărbători liniștite celor care și-au pierdut un membru al familiei, celor care așteaptă să se reîntregească familie, dar este imposibil. Vreau să vărs o lacrimă alături de ei și să le spun că Dumnezeu e mare și plănuiește totul cu un anumit scop. Vreau să le urez sărbători călduroase celor acre și-au pierdut căminul din pricina unui incendiu, sau a inundațiilor. Vreau să vărs o lacrimă alături de ei, să zâmbim împreună și să ne bucurăm împreună de viață. Vreau să le urez sănătate celor mulți care sunt în suferință de aceste sărbători. Spitalele sunt pline de pacienți care și-ar dori să fie acasă. Le împărtășesc întregul meu sprijin și mă rog pentru ei.

În perioada în care ne gândim mai mult la aproapele nostru, transmit căldura mea bătrânilor care sunt singuri de sărbători. O parte din sufletul meu este alături de ei, de fiecare în parte.

Astfel, le doresc Crăciun fericit TUTUROR.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email