NEst TV Channel | Homepage

Biciclist acroșat de un conducător auto

Comentarii 🕔18.sept. 2014

La data de 17 septembrie, un bărbat de 71 ani s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava, din comuna Dolheşti, acesta declarând că a fost victima unui accident rutier pe raza localității Dolhasca, iar conducătorul auto vinovat a părăsit locul faptei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 17 septembrie 2014, în jurul orei 09.12, în timp ce conducea autoturismul pe raza oraşului Dolhasca, în intersecția cu str. Oltea Doamna, la efectuarea virajului la stânga, un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere, acroșând un bărbat de 71 de ani care circula cu bicicleta pe drumul prioritar.

În urma accidentului, biciclistul nu a solicitat ambulanța, acesta fiind transportat de familie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani, din oraşul Dolhasca, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.      

        

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Articole recente