NEst TV Channel | Homepage

125 de locuri la Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș”, din Fălticeni

Comentarii 🕔08.sept. 2014

Un număr foarte mare de candidați s-au înscris anul acesta la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

Înscrierile au avut loc sâmbătă, 6 septembrie și duminică, 7 septembrie, în intervalul orar 08.00-14.00, tinerii candidații fiind plini de emoții și bucuroși, în același timp, că au la dispoziție șansa de a demonstra că ei sunt cei mai potriviți pentru a ocupa locurile Școlii de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș”.

Pentru acest an s-au alocat 125 de locuri disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, existând nu mai puțin de 352 de bărbați și 43 de femei care au depus dosarul în vederea susținerii probelor necesare admiterii în cadrul școlii.

Numărul cel mai mare de candidați vine din partea județului Suceava cu 77 de candidați, pe următoarele locuri clasându-se județele Botoşani, Vaslui, Bistriţa Năsăud, Neamţ, Iaşi, Vrancea, Bacău.

Pentru astăzi, 8 septembrie, au fost planificate probele eliminatorii, care constau în examinările realizate de medic în incinta școlii, precum și verificarea aptitudinilor fizice.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt notate cu *

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Articole recente