Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare www.nest-tv.ro

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.nest-tv.ro

Site-ul www.nest-tv.ro este proprietatea SC Training & Consulting Group Suceava. Accesul si utilizarea site-ului www.nest-tv.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a sitului www.nest-tv.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
NEst TV Channel nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

NEst TV Channel ofera acces liber la site-ul www.nest-tv.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de NEst TV Channel sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al NEst TV Channel sau al partenerilor sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea NEst TV Channel sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al NEst TV Channel, NEst TV nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de NEst TV Channel si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Suceavalive sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. NEst TV Channel nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. NEst TV Channel nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de NEst TV Channel prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

NEst TV Channel isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita NEst TV Channel sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua NEst TV Channel sau a retelei NEst TV Channel sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua NEst TV Channel care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua NEst TV Channel prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. NEst TV Channel va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

NEst TV Channel isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

NEst TV Channel nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

NEst TV Channel poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea se face doar pentru uzul și interesul persoanelor care acceptă logarea la site, înțelegând că acesta nu este un domeniu public, ci un spațiu virtual restrâns de informare dedicat unui cerc limitat de membri și persoane. Dacă nu vă place acest site sau ați ajuns pe el din greșeală vă rugăm să-l părăsiți imediat.
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. NEst TV Channel este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
NEst TV Channel nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, sau că informațiile sunt în totalitate adevărate mai ales că scopul nostru este divertismentul unui număr restrâns de utilizatori,
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul NEst TV Channel sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

NEst TV Channel nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca NEst TV Channel a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul NEst TV Channel;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de NEst TV Channel, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa [email protected]. De asemenea, site-ul este structurat pe categorii și rubrici diverse, iar unele materiale pot fi pamflete sau materiale pentru divertisment. Anumite rubrici consacrate (dar nu numai) precum bufonul nostru, trucajul săptămânii, bârfe sau zâmbet într-un colț trebuie tratate ca atare, în sensul descris mai sus. Orice nemulțumire urmare a materialelor publicate este obligatoriu a fi adusă la cunoștiința redacției, pentru remedierea materialelor, acordarea scuzelor sau a dreptului la replică (dacă remedierea este tardivă). Publicația va posta pe site toate corecțiile și completările făcute.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. NEst TV Channel isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. NEst TV Channel nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului NEst TV Channel pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date NEst TV Channel si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre NEst TV Channel si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.nest-tv.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, NEst TV Channel nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la [email protected], NEst TV Channel se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

NEst TV Channel se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
NEst TV Channel nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

NEst TV Channel nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile NEst TV Channel.

Politica site-ului www.nest-tv.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, NEst TV Channel isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea NEst TV Channel, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre NEst TV Channel, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.nest-tv.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.nest-tv.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul NEst TV Channel si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

NEst TV Channel isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

 

REGULAMENT

PROMOȚIE ”Lansarea televiziunii NEst TV Channel în Suceava”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.1. Campania promoţională ” Lansarea televiziunii NEst TV Channel în Suceava ” (“Campania“) este organizată şi desfăşurată de SC Trainig&Consulting Group SRL, o societate comercială din localitatea Suceava, România, cu sediul în B-ul 1 Decembrie 1918, nr. 15, Pavilion Administrativ, etaj. 2, cam. 4, având Codul Unic de Înregistrare RO 23355304, număr înregistrare la Registrul Comertului J33/348/2008, (denumită în continuare “Organizator“).

1.2. Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament oficial al Campaniei (denumit în continuare “Regulament Oficial“), potrivit celor menţionate mai jos.

1.3. Regulamentul Oficial este făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicarea pe site-ul web al Organizatorului www.nest-tv.ro , în cadrul secțiunii ”Termeni și condiții” și în cadrul banner-ului „Regulament: Lansarea televiziunii NEst TV Channel în Suceava”, fiind de asemenea disponibil în mod gratuit oricărei persoane la sediul Organizatorului, sau prin mail, în baza unui apel telefonic la nr. +40757.419.248, între orele 9:00 – 21:00, de luni până vineri, exclusiv sărbătorile legale, pe întreaga durată a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3, sau poate fi obţinut gratuit trimiţând o soliciare scrisă la sediul Organizatorului menţionat mai sus.

1.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea în prelabil a actului aditional modificator al prezentului Regulament Oficial. Actul adiţional modificator al prezentului Regulament Oficial va fi publicat şi pe site-ul web www.nest-tv.ro.

1.5. Pe Facebook, dar și în presa scrisă a județul Suceava, respectiv în cotidianul local independent Suceava LIVE ce deține pagina web www.suceavalive.ro, Campania se va desfasura prin intermediul S.C. SVL Media Producțions S.R.L. cu sediul social in Tișăuți, Str. Calea Ipotești, nr. 179 X1, inregistrata la registrul comertului cu nr. J33/167/2015, Cod Unic de Inregistrare 34127298, în baza contractului de servicii și a actelor adiționale nr. 362/20.09.2015 , (denumita in continuare “Agentia Online”).

SECŢIUNEA 2. DESFĂŞURAREA CAMPANIEI

2.1. Prezenta campanie promotionala este formata din urmatoarele doua componente:

 • Componenta offline (denumita în cele ce urmează „Componenta Offline” a Campaniei) este organizată şi se derulează pentru toți potențialii clienți de pe întreg teritoriul județului Suceava care pot beneficia de produsele și serviciile participante la Campanie.
 • Componenta online (denumita in cele ce urmeaza „Componenta Online” a Campaniei), este organizata si se derulează in mediul online.

2.2. Componenta Online se desfasoara in paralel cu Componenta Offline, respectiv participarea la Componenta Online nu faciliteaza inscrierea si acordarea de reduceri in Componenta Offline si nici participarea in Componenta Offline nu faciliteaza inscriere si acordarea de reduceri in Componenta Online.

2.3. Pentru obţinerea de informaţii suplimentare, potențialii beneficiari pot suna la 0757.419.248 în orele 9:00 – 21:00, de luni până vineri, exclusiv sărbătorile legale, pe întreaga durată a Campaniei, potrivit celor menţionate în Secţiunea 3 de mai jos.

SECŢIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

3.1. Campania in Componenta Offline va începe la data de 01 octombrie 2015 şi va dura până la data de 30 iunie 2016 inclusiv, pentru toate ofertele lansate offline în scopul promovării potențialilor beneficiari pe serviciul de programe al televiziunii NEst TV Channel după obținerea deciziei de autorizare. (numită în continuare “Durata Campaniei Componenta Offline“).

3.2. Campania in Componenta Online va începe la data de 01 decembrie 2015 şi va dura până la data de 30 iunie 2016 inclusiv, pentru toate ofertele lansate online în scopul promovării potențialilor beneficiari pe serviciul de programe al televiziunii NEst TV Channel (numită în continuare “Durata Campaniei Componenta Online“).

3.3. Campania se va desfăşura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica perioada şi mecanismul Campaniei pe parcursul derularii acesteia, dar nu înainte de a anunţa acest lucru public, conform prevederilor din Secţiunea 1 de mai sus.

SECTIUNEA 4. PRODUSELE ȘI SERVICIILE PARTICIPANTE

4.1 Produsele și serviciile participante la Campanie (denumite în continuare în mod generic “Serviciile Participante“).sunt:

– difuzare anunț TV

– difuzare banner publicitar

– producere și difuzare spot TV

– producere și difuzare știre publicitară TV

– spațiu de emisie live

4.1.1.Produsele și serviciile Participante la Campanie vor putea fi identificate în ofertele lansate de NEst TV Channel prin diferite Pachete de oferte intitulate:

 • pachet ofertă standard
 • pachet ofertă mediu
 • pachet ofertă premium
 • pachet ofertă gold
 • pachet ofertă instituții.

4.2 Produsele și serviciile menţionate mai sus vor purta obligatoriu sigla NEst TV Channel în momentul difuzării sau emisiei, precum și elementele de identificare audio-vizuală ale beneficiarului.

4.3. Pachetele de oferte sunt detaliate în Anexele 1 -5 la prezentul regulament. Pachetele de oferte cu nr. 1 – 4 sunt destinate persoanelor fizice și juridice private, iar pachetul nr. 5 este destinat autorităților și instituțiilor publice din administrația locală și județeană, precum și instituțiilor publice deconcentrate.

4.4. Pachetele de oferte ce cuprind Serviciile participante sunt destinate exclusiv beneficiarilor asupra cărora nu planează suspiciuni rezonabile de corupție, așa cum sunt acestea definite de legea penală, la data înaintării ofertei.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1 Campania este deschisă participării persoanelor fizice și persoanelor juridice private, instituțiilor și autorităților locale și județene publice, care nu sunt acuzate pentru fapte de corupție sau asimilate corupției de către o instituție abilitată de lege la data ofertării, și care achiziţionează Serviciile Participante (astfel cum acestea sunt definite în Secţiunea 4), în perioada Campaniei in Componenta Offline și Online.

5.2 La această Campanie nu au drept de participare următoarele persoane:

 • prepuşii (inclusiv însă fără a se limita la angajaţi) Organizatorului;
 • membrii familiilor prepuşilor de mai sus (însemnând copii, părinţi, soţ/soţie, frate/soră);
 • persoanele a căror vârstă este mai mică de 18 ani, vârsta împlinită înainte de data calendaristică a participării în Campanie.
 • orice beneficiar persoană fizică asupra căruia planează suspiciuni de corupție, aduse la cunoștiința publică de către o entitate abilitată.
 • orice beneficiar persoană juridică, instituție sau autoritate, care are în conducere vreo persoană fizică asupra căruia planează suspiciuni de corupție, aduse la cunoștiința publică de o entitate abilitată.

5.3 Dacă sunt identificate persoane care au influenţat nelegitim ofertarea în cadrul Campaniei, încălcând prevederile prezentului Regulament Oficial, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea reducerilor astfel câştigate şi de a acţiona în instanţă respectivele persoane, atât prin acţiuni civile, cât şi prin plângeri penale, în vederea recuperării prejudiciilor cauzate.

5.4 Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula orice participare la Campanie ce se efectuează prin încălcarea prezentului Regulament Oficial.

5.5 Orice încercare de fraudare se soldează cu eliminarea beneficiarului în cauză din Campanie.

SECŢIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI

6.1 Pentru a participa la Campanie, beneficiarii trebuie să achiziţioneze pe Durata Campaniei (respectiv pe durata Componentei Offline și Online a Campaniei) Serviciile Participante. Achiziția se dovedește prin semnarea unui contract de prestări servicii de publicitate ce prevăd tarifele și serviciile ofertate.

6.2 Reducerile aferente Pachetelor de ofertă nu pot fi diminuate astfel încât tarifele totale (prețurile finale) practicate de Organizator pentru Serviciile participante să fie mai mici decât costurile de producție a acestor servicii, analizate pe total Pachet, conform devizelor interne.

6.3 Un benficiar poate beneficia de maxim 1 (un) pachet de ofertă cu serviciile participante în același timp.

6.4 Litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra conținutului din Serviciile participante nu vor influenţa principiul conform căruia Organizatorul Campaniei va acorda reducerea Beneficiarului care a respectat prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECŢIUNEA 7. RESPONSABILITATE

7.1 Prin participarea la Campanie, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze prezentului Regulament Oficial, precum şi tuturor cerinţelor şi deciziilor luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

7.2. În cazul achizițiilor publice, prezentul Regulament oficial se completează cu prevederile fișei de date și ale caietului de sarcini transmise în invitația de participare, care devin obligatorii pentru Organizator o dată cu depunerea ofertei la autoritatea contractantă (propunere financiară, propunere tehnică, documente de calificare). Prezumția de ”intituție sau autoritate locală sau județeană necoruptă” guvernează ofertele depuse atât timp cât la data depunerii acesteia nu există comunicate publice ale entităților abilitate privind săvârșirea unor fapte de corupție, sau asimilate corupției, de către persoanele enumerate la Secțiunea 5.2, punctul 4 și 5.

7.3 Organizatorul nu are nicio obligaţie de a întreţine corespondenţa cu solicitanţii unor reduceri ce apar după termenul de prevăzut în prezentul Regulament Oficial. Responsabilitatea Organizatorului cu privire la acordarea reducerilor este limitată în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECŢIUNEA 8. ALTE ERORI

8.1. Organizatorul Campaniei si societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Campanii, nu isi asuma raspunderea, incluzând dar fara a se limita la, pentru:

 • Solicitările și documentațiile ce contin date incomplete, inexacte sau incorecte ce au dus la întocmirea unor oferte eronate sau aparent neconcurențiale;
 • Pierderile sau intarzierile generate de defectiuni tehnice al furnizorilor de energie electrica, internet, telefonie mobila, etc independent de vointa Organizatorului;
 • Situatiile in care beneficiarul nu poate fi contactat sau nu poate fi apelat in timpul precizat de derulare al Campaniei, conform conditiilor din prezentul Regulament Oficial, din orice motive independente de vointa Organizatorului;
 • Eventualele dispute legate de drepturile de autor asupra conținutului, dacă a fost respectată legislația audiovizualului;
 • Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la participarea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/ consumatorului care doreste sa beneficieze de Campanie sau cele cauzate de retelele de telefonie mobila;
 • Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de telefonie mobila/internet sau blocarea accesului la internet datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens sau căderea semnalului TV în anumite areale datorate unor motive independente de voința Organizatorului.

SECŢIUNEA 9. TAXE ŞI IMPOZITE

9.1. Organizatorul Campaniei este raspunzător pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii fiscale legate de veniturile realizate în baza tarifelor ofertate.

9.2. Organizatorul Campaniei nu este răspunzător de oportunitatea achiziționării serviciilor de publicitate ale beneficiarului, precum nici de modul de înregistrare în evidențele contabile ale acestuia;

SECŢIUNEA 10. ÎNCETAREA CAMPANIEI ÎNAINTE DE TERMEN

13.1. Campania poate înceta, in oricare din componentele sale, înainte de termen doar în caz de forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua oricare din componentele prezentei Campanii. Încetarea Campaniei (in intregul sau sau a oricareia din componentele sale) înainte de termen va fi facută publică prin publicarea pe site-ul web www.nest-tv.ro.În cazul încetării înainte de termene a acestei Campanii sau a oricareia din componentele Campaniei, Organizatorul nu îşi asumă nici un fel de răspundere referitor la reducerile și tarifele care ar trebuit a fi oferite ulterior datei de încetare, pentru servicii neprestate și necomandate.

SECŢIUNEA 11. FORŢĂ MAJORĂ

11.1. Pentru scopul acestui Regulament Oficial, forţa majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, a cărui apariţie îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin prezentul Regulament Oficial.

11.2. Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului Oficial şi continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată. Dacă va invoca forţa majoră, Organizatorul este obligat să comunice beneficiarilor la Campanie existenţa acesteia în termen de 5 zile lucrătoare de la apariţia cazului de forţă majoră.

11.3. În înţelesul prezentului Regulament Oficial constituie cazuri de forţă majoră următoarele evenimente:

 • încetarea emisiei postului de televiziune NEst TV Channel
 • avarierea sistemului informatic care arhivează materialele audio-video necesare îndeplinirii contractului
 • tentative de fraudă dovedite;
 • orice reglementare legală care poate apărea ulterior intrării în vigoare a Regulamentului Oficial şi care poate interzice sau modifica termenii acestuia.

11.4. Enumerarea din articolul de mai sus nu este limitativă, fiind utilizată numai în scop exemplificativ.

SECŢIUNEA 12. LITIGII

15.1. Eventualele litigii apărute între Organizator şi beneficiarii ai prezentei Campanii se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente din Suceava.

SECŢIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

13.1 Prin participarea la această Campanie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial.În cazul achizițiilor publice Organizatorul se obligă să respecte întocmai cele enunțate în propunerea tehnică și propunerea financiară, așa cum au fost ele enunțate de autoritatea contractantă în documentația de atribuire.

13.2 Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toţi potențialii beneficiari pe www.nest-tv.ro în cadrul secțiunii ”Termeni și condiții” și în cadrul banner-ului „Regulament: Lansarea televiziunii NEst TV Channel în Suceava”sau la telefon +40757.419.248, de luni până vineri, între orele 9:00 – 21:00, exclusiv sărbătorile legale, pe întreaga durată a Campaniei sau prin cerere scrisă adresată Organizatorului şi trimisă prin Poştă la adresa: loc. Suceava, B-ul 1 Decembrie 1918, nr. 15, Pavilion Administrativ, etaj. 2, cam. 4,România.

16.3 Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonanţei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, aşa cum a fost ulterior modificată prin Legea nr. 650/2002, cu respectarea legislației audiovizualului și a achizițiilor publice si a fost semnat într-un exemplar original si publicat cu nr. 368 din 29.09.2015.

Organizator,
SC Trainig&Consulting Group SRL
prin Director executiv
Alexandru COVAȘĂ

 

Anexa nr. 1 – PACHET STANDARD

Include:

Asigurarea spațiului de emisie pentru:

  • Spot publicitar simplu (HD, 30 secunde) – costuri de realizare incluse
  • 4 apariţii pe zi
  • Realizarea unei ştiri publicitare pe lună

Cost pachet: 200 euro + TVA/lună

Durată minimă: 1 an

Discount: la achitarea integrală a contractului, beneficiarul va primi un discount de 10 % din suma totală a contractului.

 

Anexa nr. 2 – PACHET MEDIU

Include:

Asigurarea spațiului de emisie pentru:

 • Spot publicitar complex, filmat cu echipamente de nivel cinematografic, FULL HD, 40 secunde (out of TV: 200 euro/spot)
 • 6 apariţii pe zi, din care două în prime-time (la solicitarea beneficiarului)
 • Realizarea unei ştiri publicitare pe lună în deschiderea principalului jurnal de ştiri
 • Intervenţia lunară a reprezentantului beneficiarului într-o emisiune tematică

Cost pachet: 300 euro + TVA/ lună

Durată minimă: 9 luni

Discount: la achitarea integrală a contractului, spotul publicitar se va realiza gratuit

 

Anexa nr. 3 – PACHET PREMIUM

Include:

Asigurarea spațiului de emisie pentru:

 • Spot publicitar complex, filmat cu echipamente cinematografice, inclusiv dronă, implicarea actorilor, FULL HD, 40 secunde (out of TV: 400 euro/spot)
 • 8 apariţii pe zi, din care patru în prime-time (la solicitarea beneficiarului)
 • Realizarea a două două ştiri publicitare pe lună, ambele în deschiderea principalului jurnal de ştiri
 • Acordarea lunară a unui spaţiu de emisie în durată de 15 minute pentru promovarea unor campanii ale beneficiarului
 • Acordarea de consultanţă în marketing

Cost pachet: 500 euro + TVA

Durată minimă: 6 luni

Discount: la achitarea integrală a pachetului, beneficiarul va primi un discount de 100 % la realizarea spotului publicitar şi de 5 % la suma totală a contractului.

 

Anexa nr. 4 – PACHET GOLD

Include:

Asigurarea spațiului de emisie pentru:

 • Spot publicitar complex, filmat cu echipamente cinematografice, inclusiv dronă, gimbal, macara, etc., implicarea actorilor sau a unor vedete*, FULL HD, 40 secunde (out of TV: 800 euro/spot)
 • 10 apariţii pe zi, din care patru în prime-time (la solicitarea beneficiarului)
 • Apariţia banner-ului beneficiarului pe un portal web de ştiri
 • Un spot de 15 secunde pe un panou led din municipiul Suceava
 • Realizarea a o ştire publicitară pe săptămână, la alegerea beneficiarului
 • Realizarea unei emisiuni lunare, la alegere din grila noastră de programe, cu un reprezentant al beneficiarului
 • Acordarea de consultanţă în marketing

Cost pachet: 1000 euro + TVA/lună

Durată minimă: 3 luni

Discount: la achitarea integrală a contractului, beneficiarul va primi un discount de 100 % la realizarea spotului publicitar şi o lună de contract gratuită, la finalizarea celor trei luni minime.

*) implicarea vedetelor locale (altele decât vedetele postului) implică costuri suplimentare pentru beneficiar

 

Anexa nr. 5 – PACHET INSTITUȚII

Include:

Asigurarea spațiului de emisie pentru:

 • Difuzarea anunțurilor și spoturilor autorităților contractane;
 • Spoturi publicitare complexe, filmate cu echipamente cinematografice, inclusiv dronă, gimbal, macara, etc., implicarea vedetelor postului, FULL HD, 30 sau 60 secunde;
 • Știri în principalele jurnale de știri pentru aducerea la cunoștiința opiniei publice a activităților autorității;
 • Spațiul de emisie live prin filmarea unor evenimente, festivaluri, conferințe, emisiuni, ședințe de plen și transmisia acestora în cadrul serviciului de programe;

Cost pachet: Oferta se personalizează în funcție de cerințele minime din invitația de participare cu condiția acoperirii costurile de producție pentru întreg pachetul (indiferent de numărul și numele serviciilor unitare dorite). Cuantumul reducerilor poate fi cuprins între 0,1% și 100% pe anumite servicii unitare, în funcție de analiza costurilor de producție per total pachet.

Durată minimă: 1 lună