NEst TV Channel | Homepage

PSD dă lovitura finală UDMR

Comentarii 🕔16.sept. 2014

Proiectul de autonomie locală susținut de UDMR și lansat în spațiul public în această perioadă a născut un val de controverse din partea celorlalte formațiuni politici, inclusiv din partea principalilor parteneri de guvernare.

Vicepreședintele PSD Ilie Sârbu, întrebat la RFI despre poziția pe care partidul din care face parte o va avea față de proiectul de autonomie al UDMR, a răspuns tranșant “Niciodată PSD-ul nu a acceptat acest gen de proiecte. Au mai fost, au mai fost discuţii în toate alianţele şi în toate coaliţiile. E un demers al colegilor noştri de la UDMR, pe care-l putem înţelege, din punctul lor de vedere, ca formaţiune politică ce reprezintă un anumit electorat, dar lucrul acesta nu se poate întâmpla, mai ales în modul în care se pun problemele. Este exclus!”.

Liderul senatorilor PSD mai precizează că subiectul nu a fost discutat până acum în coaliţie: “Eu am participat la fiecare şedinţă a coaliţiei, se ţin chiar la mine în birou la Senat, la liderul grupului. Nu au adus în discuţie această problemă. Probabil că vor veni săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare, nu e anunţată încă o şedinţă, au fost plecaţi mulţi în teritoriu cu prilejul deschiderii anului şcolar. Vom vedea care e situaţia. Aşa cum am găsit altă dată o cale de mijloc, de înţelegere, vom găsi şi de această dată”.

Referitor de cum vor vota cei de la PSD, cu privire la proiectul UDMR, Sârbu a precizat: “Nu ştiu dacă vor ajunge cu legea în Parlament. N-am văzut încă, au depus-o, n-au depus-o, e în fază de proiect, de discuţie. O să vedem săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a precizat Sârbu pentru cei de la RF.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan,  implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV  : 39713430-6 Aspiratoare;

39713400-7 Masini de intretinere a podelelor;

39713410-0 Masini de curatare a podelelor;

42999100-6 Aspiratoare, altele decat cele de uz casnic;

39721310-8 Generatoare de aer cald.

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata: 77337,47 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.

Articole recente

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan , implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV : 42924740-8 Aparate de curatare de inalta presiune;

42163000-9 Generatoare de aburi

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata:  127633,41 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.