NEst TV Channel | Homepage

North-East Dynamics, echipa de robotică de la Liceul Regina Maria, a câștigat CAMPIONATUL NATIONAL DE ROBOTICĂ!

Comentarii 🕔01.sept. 2021

  North-East Dynamics, echipa de robotică de la Liceul Regina Maria, a câștigat CAMPIONATUL NATIONAL DE ROBOTICĂ desfășurat la București pe 30 august. Membrii NED s-au luptat alături de cele

 

North-East Dynamics, echipa de robotică de la Liceul Regina Maria, a câștigat CAMPIONATUL NATIONAL DE ROBOTICĂ desfășurat la București pe 30 august.

Membrii NED s-au luptat alături de cele mai bune 24 de echipedin țară pentru a ajunge în final în vârful clasamentului alături de echipele Quantum Robotics și Autovortex .

Cu un început plin de emoții, echipa North East Dynamics a dat ce a avut mai bun pe teren, trecând prin 6 meciuri intense ce i-au trimis până în semifinale, iar ulterior în finală.

Cu multă muncă și determinare, cei de la NED au obținut victoria, când au încheiat finala cu un scor de 150-394 ce a pus astfel capăt sezonului 5 al competiției First Tech Challenge.

Pe lângă victoria din meciuri, NED a obținut și un premiu pe baza caietului tehnic, iar pentru creativitatea echipei au obținut un alt premiu important al competiției intitulat COLLINS AEROSPACE INNOVATE AWARD.

Echipa North East Dynamics s-a calificat, așadar, pe un loc rezervat României pentru CAMPIONATUL MONDIAL DIN SUA. Din cauza pandemiei, acesta a fost suspendat.

Tinerii roboticieni de la liceul Regina Maria Dorohoi se pregătesc de noul sezon care va începe pe 18 septembrie.

Desigur, toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul mentorilor și al sponsorilor.  North East Dynamics le mulțumește în special sponsorilor fără de care nu ar fi ajuns la aceste rezultate impresionante: SC SYMMETRICA SRL, SC MAGISTRA FARM SRL, SC NORDIC ROMAR SRL, SC EXIMP IULIANA SRL,  SC GLOBALINVEST HOLDING SRL, SC MIRACOM SRL, SC COFETĂRIA SWEET ONY&ANDY SRL, Găzduire.ro, SC UNIRII SRL, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI – prin d-nul primar ing. Dorin Alexandrescu și viceprimar Cristian Dogaru.

Echipa este profund recunoscătoare sponsorului principal, firma SC SYMMETRICA SRL care i-a susținut atât financiar cât și educațional, îndrumându-i pe tot parcursul competiției, dar și pentru frumoasa și productiva colaborare pe care o au, astfel reușind să aducă robotul la un aspect și design unice. Firma SC SYMMETRICA SRL este piesa fundamentală a echipei, de aceea NED își exprimă mulțumirea pentru suportul și implicarea acordate.

Felicitări North East Dynamics pentru că se întorc cu premiul acasă!

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan,  implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV  : 39713430-6 Aspiratoare;

39713400-7 Masini de intretinere a podelelor;

39713410-0 Masini de curatare a podelelor;

42999100-6 Aspiratoare, altele decat cele de uz casnic;

39721310-8 Generatoare de aer cald.

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata: 77337,47 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.

Articole recente

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan , implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV : 42924740-8 Aparate de curatare de inalta presiune;

42163000-9 Generatoare de aburi

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata:  127633,41 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.