NEst TV Channel | Homepage

Ioan Rus trimite Corpul de control la Tarom

Comentarii 🕔16.sept. 2014

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la TAROM, potrivit unor surse din Minister citate de Agerpres. Decizia lui Ioan Rus vine după ce sindicatele din cadrul TAROM au sesizat, în cadrul întâlnirii de marți, de la sediul Ministerului, un management defectuos al companiei.

Pe de altă parte, reprezentanții sindicatelor TAROM s-au angajat, marți, în cadrul întâlnirii cu Ioan Rus, să respecte orarul de zbor până luni, când va avea loc o nouă întâlnire cu acesta.

“Ministrul Transporturilor a spus că va trimite Corpul de Control la TAROM, pentru că sindicatele au sesizat un management defectuos. Până luni se mai poartă discuții. S-a format o comisie cu reprezentanți de la Ministerul Transporturilor, de la sindicate și din companie, care să găsească soluții pentru deblocarea situației de la TAROM, urmând ca luni aceste soluții să fie prezentate ministrului Transporturilor. Reprezentanții sindicatului s-au angajat să asigure cursele până luni, când va fi o nouă întâlnire (cu ministrul — n.r.)”, au precizat sursele citate.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a convocat, marți, la sediul instituției, conducerea TAROM și reprezentanții sindicatelor din companie, pentru deblocarea situației apărută la nivelul operatorului aerian, care se confruntă cu o lipsă a personalului navigant apt de zbor.

Protestul spontan al piloților de la TAROM s-a declanșat duminică, zi în care au fost înregistrate 12 curse întârziate și două zboruri anulate. De asemenea, în cursul zilei de luni, șapte zboruri ale companiei au fost anulate.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan,  implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV  : 39713430-6 Aspiratoare;

39713400-7 Masini de intretinere a podelelor;

39713410-0 Masini de curatare a podelelor;

42999100-6 Aspiratoare, altele decat cele de uz casnic;

39721310-8 Generatoare de aer cald.

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata: 77337,47 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.

Articole recente

Anunț

Asociatia Clean Expert, CIF:43695343 ,cu sediul in  Iasi, , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter reprezentată de domnul Lates-Ambrose Ioan , implementeaza planul de afaceri „Servicii profesionale de curatenie – Clean Expert” si intentioneaza sa achizitioneze echipamente profesionale de curatenie.

Obiectul contractului : Furnizare echipamente de curatenie.

Cod CPV : 42924740-8 Aparate de curatare de inalta presiune;

42163000-9 Generatoare de aburi

Tip si durata contract: Contract de furnizare echipamente curatenie cu o durata de 2 luni.

Valoarea estimata:  127633,41 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire: Pretul cel mai scazut

Data si ora limita pentru depunerea ofertei: 14.05.2021 orele 17:00.

Adresa la care se trimit/transmit ofertele: Caietul de sarcini/specificatiile tehnice se pot solicita de la sediul  social din localitate Iasi , Aleea Basarabi, nr.2, Blc. L4, Sc. B, parter,  sau prin e-mail asoc.cleanexpert@gmail.com, telefon 0743816307,  persoana de  contact  Lates-Ambrose Ioan.