NEst TV Channel | Homepage

Colegiul Național „Petru Rareș” vs. Liceul Ampère din Franța

Comentarii 🕔08.oct. 2014

Săptămâna viitoare, elevii de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava vor primi vizita unor elevi francezi de la un liceu de renume din Lyon. Acești musafiri vor veni în contextul unui schimb de experiență pe teme de cetățenie europeană.

Grupul format din 11 elevi, doi profesori și directorul de la Liceul „Ampère” din Franța va ajunge pe 15 octombrie în România și va poposi aici până pe data de 21 octombrie.

Conform declarațiilor directorului adjunct al Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava, prof. Anca Greculeac, prima lor oprire în România va fi la București, unde timp de două zile vor vizita Parlamentul, Muzeul de Istorie și Muzeul Antipa.

În Suceava, grupul francez va ajunge vineri, 17 octombrie și vor începe activitățile de lucru pe echipe, în decursul serii participând la Balul Bobocilor. Sâmbătă, 18 octombrie, aceștia vor lua parte la activitățile propuse de familiile elevilor suceveni, iar pe 19 octombrie vor merge în vizită la mănăstirile din Bucovina. Pe 20 octombrie, elevii francezi și români vor avea din nou teme de lucru în echipe, iar pe 21 grupul francez va pleca din România.

Schimbul de experiență româno-francez va continua și anul viitor, elevii și profesorii suceveni prinși în proiect deplasându-se în luna februarie la Lyon.

Nu există comentarii

Nu există comentarii încă!

Scrie un comentariu

<

Informația ta din Regiunea Nord-Est!

  • NEst TV Channel LIVE

Facebook

Articole recente